·  Copyright © 2022 by RvK   All Rights reserved  ·
Lid van:
De Vereniging tot Bevordering der Tandheelkundige Gezondheidzorg voor Gehandicapten
De Vereniging tot Bevordering der Tandheelkundige Gezondheidzorg voor Gehandicapten
Nedertandse Vereniging Voor Kindertandheelkunde
Nederlandse
Vereniging voor
Kindertandheelkunde
Branchevereniging KNMT Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde
De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
Mondzorg van Kortenhof                                                                                                                                                

Morel 5 Elst

0481 - 358482

Home Afspraken Mondgezondheid Tarieven / betalen Route Contact Spoeddienst Klachten Corona
Mondzorg
van Kortenhof
Tarieven mondzorgpraktijk R. van Kortenhof van tandarts en mondhygiënst
Home > tarieven

Tarieven tandarts en mondhygiënistDe tarieven van de tandarts, mondhygiënist, orthodontist en de tandprotheticus worden gereguleerd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en alle mondzorgverleners zijn gebonden aan maximum tarieven. Bij iedere prestatie hoort een code en een omschrijving van de prestatie met een toelichting. Deze toelichting legt, in voor u begrijpelijke taal, uit wat de genoemde prestatie precies inhoudt. Ook op de prijsopgave en de factuur komen de codes van de prestaties terug. Zo blijft het overzichtelijk.


Vergoedingen per tandartsverzekeringVoor personen tot 18 jaar valt onze tandheelkundige behandeling in de basisverzekering en wordt dan ook voor 100% vergoed. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw aanvullende ziektekostenverzekering, komen de kosten voor personen vanaf 18 jaar geheel of gedeeltelijk in aanmerking voor vergoeding. Wij raden u aan om uw polisvoorwaarden hierop na te slaan of contact op te nemen met uw verzekeraar. Uitgebreide infomatie vindt u op
https://www.tandarts.nl/mondzorg/tandartsverzekering

Uw nota via infomedics


We hebben het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het factureren en innen van nota’s binnen de mondzorg.  De nota zal indien mogelijk eerst worden ingediend bij uw verzekeraar.
Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.
Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.
U kunt ook contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036- 20 31 900. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.